Hírmondó

Első ülését tartotta az új testület

Első ülését tartotta az új testület

2019.10.30.

Megtartotta első közgyűlését az ötfős Tatabánya-Bánhidai Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat. Mazalin Zoltánné elnökletével a technikai kérdésekről és az elkövetkező időszak legfontosabb feladatairól tárgyaltak.

Rabtáborok Tatabányán

2019.10.26.

A Téli Falusi esték rendezvénysorozat keretében, Jóna Imre tartott előadást a Szlovák Házban. A rendezvény a Helyi Akciócsoport által támogatott páláyzat részeként valósult meg.

Közgyűlés

Közgyűlés

2019.10.04.

Utolsó közgyűlését tartotta a leköszönő Tatabánya-Bánhidai Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat.

Közmeghallgatás

Közmeghallgatás

2019.09.21.

Utolsó közmeghallgatását tartotta a leköszönő szlovák önkormányzat, ahol beszámolt az eltelt öt év munkájáról.

Az M1 stábja a Szlovák Házban

Az M1 stábja a Szlovák Házban

2019.08.25.

Két napot Tatabányán forgatott a Magyar Televízió “Itthon vagy!” c. túrisztikai magazinműsorának szerkesztősége. A népszerű, modern informatikai kalauzra hasonlító produkció szerkesztői Bánhidára is ellátogattak.

Tardosi tánctábor

2019.07.27.

Az idén is megrendezte Tardosbányán a Komárom-Esztergom Megyei Szlovák Önkormányzat és a Magyarországi Szlovákok Kultúrális Intézete a tánctábort.

Napom, napom - nyári tábor

Napom, napom - nyári tábor

2019.07.03.

A Tatabányai Múzeum egyhetes nyári tábort szervezett a múzeumi mindennapok világa után érdeklődő 8-12 éves gyerekek számára.

Önkormányzati ülés

Önkormányzati ülés

2019.05.16.

Ülésezett a Tatabánya Bánhidai Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat. Napirenden szerepelt a 2018. évi zárszámadás, az idei költégvetés módosítása, buszkirándulás szervezése, a május-júniusi programtervek, valamint pályázatokkal kapcsolatos információk.

Szlovák nyelvi vetélkedő

Szlovák nyelvi vetélkedő

2019.05.08.

Öt éve rendezik a Jókai Mór Általános Iskolában a szlovák nyelvi vetélkedőt. Az ötletgazda és a szervező, Fischl Gabriella, magyar-szlovák szakos tanár.

Mondja el véleményét!
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!